Dufour Yachts representeras nu av Gåshaga Marina

andersGåshaga Marina är ansvarig agent för Dufour Yachts i Sverige. Därmed kan vi erbjuda hela Dufours modellprogram nära kopplat till förstklassig service samt hantering av båtar både sommar- och vintertid.

På Gåshaga Marina finns Dufours utställningslokaler. På området finns även verkstäder och uppställningsplatser nära bryggor och upptagningsramp.
Vi är väldigt glada och stolta över att få utveckla Dufours framgångar på den svenska marknaden. Varumärket är välkänt, Dufourvarvet tillverkar kvalitetsbåtar med ett stort kunnande sedan 1964 och firar under år 2014 sitt 50-årsjubileum.

Men Dufour är inget nytt för oss. Vi har under större delen av 2000-talet arbetat nära Dufour med allt från leveranser, eftermonteringar samt övrig service och reparationer. Så alla nya och gamla Dufour-ägare kan känna sig trygga med att vända sig till oss med allt som rör Dufour.

Välkommen till Dufour Yachts i Sverige!
Anders Almén

Läs mer om Gåshaga Marina här: gashagamarina.se 

Kontakta mig

Prenumerera på info från Dufour

Fyll i din e-postadress så lägger vi till dig till vår utskickslista. Då får du information om event, nya båtar och nyheter direkt i din e-post.