Nyheter

Segelbåtsmässan 3 - 11 mars

Seglebåtsmässan, 3 - 11 mars bjuder vi in till segelbåtsmässa på Gåshaga Marina.

Välkomnen till vår varmhall på Gåshaga Marina. Utställda båtar är: Dufour 310, 350, 382 och 412 Grand Large. Ta med familj och vänner och lära känna våra båtar. Vi erbjuder en ”helhetslösning” och visar upp Marinan med bryggplatser/vinterförvaring/servicehallar – för ett bekymmersfritt båtägande! Gillar du våra segelbåtar och Marinan så låt oss diskutera olika lösningar anpassade just till dig! Fri entré för barn, studenter, vuxna och pensionärer

Mässerbjudande! 

Vi erbjuder vår välutrustade Dufour 412 Grand Large för endast 2,100,000 SEK. Elektronik paket, Norden paket (ankarspel i aktern, sittbrunnskapell, värmare), Code zero samt en hel del annan utr. Fri vinterförvaring i varmhall 2018/2019 kan ingå i köpet. 

 nyhetsbrev 3 11 mars

Passa på att lära känna våra båtar och diskutera möjligheter och personliga lösningar.

Med varvets samlade kapacitet och erfarenhet  kan vi installera exakt den utrustning som du vill ha i båten. Vi har lång erfarenhet av att kundanpassa båtar, Särskilda önskemål som exempel podar, grillar, stolsryggar görs på beställning och är en del av varvets normala verksamhet.

 

Alternativt båtägande 

Gåshaga Yacht Charter har ett flertal oilka lösningar på båtägande. Du behöver inte ta hand om service och underhåll och får avkastning på båten. Genom chartermangement öppnas många olika möjligheter som förenklar ditt båtliv. 

Katamaraner har stadigt vuuxit i populäritet och vi erbjuder katamaraner från Bali, Dufour, Lagoon, Foutaine Pajot, Catana mfl tillverkare.

 

 

Kontakta mig

Prenumerera på info från Dufour

Fyll i din e-postadress så lägger vi till dig till vår utskickslista. Då får du information om event, nya båtar och nyheter direkt i din e-post.