Nyheter

Inbjudan till Dufourhallen 11 – 12 November

D56Exclusive043

VÄLKOMNA TILL DUFOUR HALLEN 11 – 12 NOVEMBER

Årets segelsäsong går mot sitt slut och en del av er har redan lagt båten i vinterförvaring. Men misströsta inte för nu inleds en spännande tid med många fina båtmässor! Men först en inbjudan till Dufour och Gåshaga Marina:

VI VISAR DUFOUR 310, 350, 382 och 412 GRAND LARGE

Redan under helgen 11 – 12 november äger ”Segelbåtsdagarna” rum. Gåshaga Marina har som vanligt utställningshallen ”laddad” med Dufour båtar. Besök oss och se olika tillval från fabrik som layoutlösningar, alternativa interiör, elektronik, kort eller lång köl etc. Båtarna är även anpassade med ”nordiska tillval” för våran skärgård som extra stora sittbrunnskapell, ankarspel i aktern, peke med stege är populära tillval. 

PREMIÄR DUFOUR 360 GRAND LARGE

En representant från Dufour, Frankrike är med oss under helgen och presenterar båtarna. För alla intresserade av nya Dufour 360 Grand Large ges tillfälle att få förhandsinformation inför premiären i december.

HELA FAMILJEN ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!

Sedvanligt bjuder Gåshaga Marina något enklare som passar alla åldrar och bl.a. de oblligatoriska hallon- och lakritsbåtarna har sin givna plats. Det är lätt att hitta till oss, Gåshagaleden 12 ca 10 minuter från Lidingöbron. Öppettider 10.00 – 16.00 lördag och söndag. För mer information kontakta oss eller besök vår hemsida

Hälsar Anders Almén med besättning

Kontakta mig

Prenumerera på info från Dufour

Fyll i din e-postadress så lägger vi till dig till vår utskickslista. Då får du information om event, nya båtar och nyheter direkt i din e-post.