Nyheter

GÅSHAGA MARINA – ställer ut på 2017 års upplaga av Marstrand Boatshow 25-27 augusti och Allt på sjön Gustavsberg, 1-3 september

 2017 Marstrand Allt på Sjön

DUFOUR YACHTS

I Marstrand gästspelar vi med en av våra allra populäraste modeller Dufour 382 Grand Large. Visningsbåten har i hög grad kundanpassats med Nordiska tillval.

Vid mässan i Gustavberg ställer vi ut Dufour 310, 350, 382 och 412 Grand Large, anpassade för ”cruising” med högre komfort. För de som är intresserade av Dufour 460 kommer vi boka personliga visningar under vecka 37 då båten finns i marinan på Lidingö.

Vill du segla lite snabbare och utmanande erbjuder Dufour 36, 40 och 45 Performance. Vi berättar om fördelarna med modellerna Performance under mässan

BALI CATAMARANS

Gåshaga Marina representerar även franska Bali / Catana Catamarans. Kontakta oss för en personlig visning av Bali 4.0 vid varvet på Gåshaga, Lidingö under v37. Bali / Catana båtarna med sin innovativa design erbjuder helt nya koncept som rönt stor uppmärksamhet. Smarta lösningar som resulterat i mer sociala ytor, flexibilitet och komfort.

GÅSHAGA YACHT CHARTER

Investera i en båt och finansiera genom uthyrning. Vår partner Dream Yacht erbjuder charter management program som inte bara garanterar intäkter, men även drift och underhåll. Det enda du behöver göra är att segla!

  • 47 baser runt om i världen inklusive Stockholm
  • Fler än 1,000 båtar i vår charterflotta
  • Flexibilitet - uppgradera båt genom tillägg

Tala med oss om Dream Yachts investeringsprogram så ger vi exempel på hur en investering ser ut under en kontraktsperiod som normalt omfattar 5 år.

Gåshaga Yacht Charter hyr ut båtar för charter – boka genom oss inför hösten och vintern 2017 / 2018

Hjärtligt välkomna önskar Teamet på Gåshaga Marina/
Anders Almén, VD Gåshaga Marina.

Kontakta mig

Prenumerera på info från Dufour

Fyll i din e-postadress så lägger vi till dig till vår utskickslista. Då får du information om event, nya båtar och nyheter direkt i din e-post.