Nyheter

Segelbåtsdagarna i Gustavsberg 13 – 14 maj

Dufour Yachts storsatsar på flytande båtmässan i Gustavsberg 13 – 14 maj. Vi visar upp hela fem modeller och premiärvisar Dufour 460 Grand Large 2017. I vårt ”charter” tält iland ger vi information om Gåshaga Yacht Charter.

Välj bland hela fem olika Dufour segelbåtar: 310, 350, 382, 412 och 460. Detta är ett unikt tillfälle att lära känna våra Dufour i sitt rätta element. Dufour Yachts har många förtjänster och en del upptäcker man inte så lätt. Tänkvärt är att samtliga modeller kan beställas med ”kort” köl vilket ger ca 30 – 35 cm lägre djupgående – en nog så viktig detalj när man vill ligga i naturhamn i vår underbara skärgård. Besök oss så skall vi berätta mer om fördelarna med Dufour!

dufour 460 outside gashaga yacht harter
Under segelbåtsdagarna presenterar vi även olika program där du som investerar i en ny båt kan få en bra avkastning på din båt genom att hyra ut den. Några fördelar för dig som väljer att investera i charter management via Gåshaga Yacht Charter:
  • Fria seglingsveckor på 47 olika destinationer i världen
  • Garanterad avkastning genom uthyrning
  • Båten underhålls och driftas av vår personal
  • Inga omkostnader för hamnplats, försäkring eller reparationer.

 

Hyra båt? - vår nya charter bas öppnar på Gåshaga under maj månad och vi har fortfarande några lediga uthyrningsveckor av Dufour Yachts och Bali Catamarans. Vill ni segla på sydligare breddgrader har vi 47 olika destinationer i olika världsdelar att välja bland. Oavsett årstid hos oss är det alltid sommar på någon av våra baser. Glöm inte att planera för vinterns resmål! Under fliken ”Hyra” på vår hemsida kan ni göra en intresseanmälan – vi skickar gärna förslag på olika alternativ.

Mässan är öppen lördag – söndag kl. 10 – 16. Fri entré för alla. För mer information maila oss eller ring Clemens 08-522 255 68.

Välkomna hela familjen!
/Anders Almén med personalen

Kontakta mig

Prenumerera på info från Dufour

Fyll i din e-postadress så lägger vi till dig till vår utskickslista. Då får du information om event, nya båtar och nyheter direkt i din e-post.