Nyheter

INBJUDAN TILL GÅSHAGA MARINA SOM FLYTTAR TILL DUSSELDORF 21 – 29 JANUARI 2017!

INBJUDAN TILL GÅSHAGA MARINA SOM FLYTTAR TILL DUSSELDORF 21 – 29 JANUARI 2017!

 


Möt oss på världens största båtmässa ”Boot” I Düsseldorf 21 – 29 januari

Vi visar upp alla våra varumärken:  DUFOUR YACHTS - BALI CATAMARANS - DREAM YACHT

D63 01

DUFOUR 63 EXCLUSIVE

DUFOUR YACHTS ställer upp hela sitt modellprogram på båtmässan januari 2017. Detta är årets bästa tillfälle att se alla 12 Dufour båtar samlade.

Världspremiär för nya Dufour 63 Exclusive som även blir Dufour Yachts nya flaggskepp. Dufour lyssnade på kunderna innan nya 63 Exclusive ritades. Båten har i minsta detalj byggts med komfort och ombonad som ledstjärnor men utan att ge avkall på dess sjövärdighet. Estetiskt är Dufour 63 Exclusive flottans ”kronjuvel”!

Hitta till Dufour Yachts: H16/B37

jeanneau

DREAM YACHTS

DREAM YACHTS – erbjuder ett alternativt båtägande genom charter management program, vilket ger dig möjligheten att äga en exklusiv båt på dina villkor. Med osshar du fler möjligheter, bättre alternativ och större flexibilitet i att äga en yacht – utan att behöva tänka på vinterförvaring, båtplats, drift, underhåll och försäkringar som hör till ett traditionellt båtägande. Vi offererar 10 olika kända båtmärken För mer information om charter management programmen och hur det går till att investera besök vår hemsida www.dream-yachts.se eller kontakta oss direkt.

Hitta till Dream Yachts: H13/C15

BALI 4 0 ext 0383
BALI CATAMARAN 4.0

BALI CATAMARANS – Marknadens snabbaste växande katamaraner med innovativa och moderna lösningar som skapat oanade livsstils möjligheter. Bali 4,0 har byggts med en lounge i fören som fulländar sociala utrymmen och utnyttjar därmed hela båtens kapacitet. Från pentry till förliga loungen når du med en arm då hela främre glas-sektionen som skiljer utrymmena fälls ned! Det bästa och helt unikt för Bali Catamarans är ändå "garagedörren" som man i ett handgrepp öppnar upp aktre salongen mot badbryggan. Mycket uppskattat sätt att "förena" skärgården med salongen. Hela akterväggen fälls upp och in under taket!

Hitta till Bali Catamarans: H15/B43

festen
BÅTFESTEN

Gåshaga Marina arrangerar en VIP dag i Düsseldorf den 25 januari. Då bokar vi till exklusive visningar med varvets representanter på de båtar som du är intresserad av. På eftermiddagen bjuder vi på en cocktail i vår lounge och avslutar dagen med en middag. Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring till oss 08-7665450.

”Båtfesten” i Düsseldorf är ett ypperligt tillfälle att investera i en ny båt och Gåshaga Marina bjuder alla köpare på resa och logi. VIKTIGT – för att garantera leverans av ny båt före Midsommar 2017 måste båten beställas senast i januari.

HÄRTLIGT VÄLKOMNA HÄLSAR VI,

Clemens, Pelle, Anders och Rolf

GÅSHAGA MARINA, Gåshagaleden 12 181 66 Lidingö, Tel. 08-766 54 50, www.gashagamarina.se

Kontakta mig

Prenumerera på info från Dufour

Fyll i din e-postadress så lägger vi till dig till vår utskickslista. Då får du information om event, nya båtar och nyheter direkt i din e-post.