Nyheter

Tack för Ditt besök vid höstens mässor.

Efter tre mässdagar i Marstrand respektive Gustavsberg är det dags att ta tag i alla frågor och önskemål.  Tack för att Ni kom.Tack till vädergudarna som gav oss tre fina dagar kanske med fördel för Marstrand, inget regn. Nu startar vi med att  förbereda vår varmhall på Gåshaga. Behöver Du Vinterplats, ring varvschefen Anders Almén,

2017 års upplaga av Marstrand Boatshow 25-27/8 och Allt på sjön, Gustavsberg 1-3/9

GÅSHAGA MARINA – ställer ut på 2017 års upplaga av Marstrand Boatshow 25-27 augusti och Allt på sjön Gustavsberg, 1-3 september

 2017 Marstrand Allt på Sjön

DUFOUR YACHTS

I Marstrand gästspelar vi med en av våra allra populäraste modeller Dufour 382 Grand Large. Visningsbåten har i hög grad kundanpassats med Nordiska tillval.

Vid mässan i Gustavberg ställer vi ut Dufour 310, 350, 382 och 412 Grand Large, anpassade för ”cruising” med högre komfort. För de som är intresserade av Dufour 460 kommer vi boka personliga visningar under vecka 37 då båten finns i marinan på Lidingö.

Vill du segla lite snabbare och utmanande erbjuder Dufour 36, 40 och 45 Performance. Vi berättar om fördelarna med modellerna Performance under mässan

BALI CATAMARANS

Gåshaga Marina representerar även franska Bali / Catana Catamarans. Kontakta oss för en personlig visning av Bali 4.0 vid varvet på Gåshaga, Lidingö under v37. Bali / Catana båtarna med sin innovativa design erbjuder helt nya koncept som rönt stor uppmärksamhet. Smarta lösningar som resulterat i mer sociala ytor, flexibilitet och komfort.

GÅSHAGA YACHT CHARTER

Investera i en båt och finansiera genom uthyrning. Vår partner Dream Yacht erbjuder charter management program som inte bara garanterar intäkter, men även drift och underhåll. Det enda du behöver göra är att segla!

  • 47 baser runt om i världen inklusive Stockholm
  • Fler än 1,000 båtar i vår charterflotta
  • Flexibilitet - uppgradera båt genom tillägg

Tala med oss om Dream Yachts investeringsprogram så ger vi exempel på hur en investering ser ut under en kontraktsperiod som normalt omfattar 5 år.

Gåshaga Yacht Charter hyr ut båtar för charter – boka genom oss inför hösten och vintern 2017 / 2018

Hjärtligt välkomna önskar Teamet på Gåshaga Marina/
Anders Almén, VD Gåshaga Marina.

Segelbåtsdagarna i Gustavsberg 13 – 14 maj

Dufour Yachts storsatsar på flytande båtmässan i Gustavsberg 13 – 14 maj. Vi visar upp hela fem modeller och premiärvisar Dufour 460 Grand Large 2017. I vårt ”charter” tält iland ger vi information om Gåshaga Yacht Charter.

Välj bland hela fem olika Dufour segelbåtar: 310, 350, 382, 412 och 460. Detta är ett unikt tillfälle att lära känna våra Dufour i sitt rätta element. Dufour Yachts har många förtjänster och en del upptäcker man inte så lätt. Tänkvärt är att samtliga modeller kan beställas med ”kort” köl vilket ger ca 30 – 35 cm lägre djupgående – en nog så viktig detalj när man vill ligga i naturhamn i vår underbara skärgård. Besök oss så skall vi berätta mer om fördelarna med Dufour!

dufour 460 outside gashaga yacht harter
Under segelbåtsdagarna presenterar vi även olika program där du som investerar i en ny båt kan få en bra avkastning på din båt genom att hyra ut den. Några fördelar för dig som väljer att investera i charter management via Gåshaga Yacht Charter:
  • Fria seglingsveckor på 47 olika destinationer i världen
  • Garanterad avkastning genom uthyrning
  • Båten underhålls och driftas av vår personal
  • Inga omkostnader för hamnplats, försäkring eller reparationer.

 

Hyra båt? - vår nya charter bas öppnar på Gåshaga under maj månad och vi har fortfarande några lediga uthyrningsveckor av Dufour Yachts och Bali Catamarans. Vill ni segla på sydligare breddgrader har vi 47 olika destinationer i olika världsdelar att välja bland. Oavsett årstid hos oss är det alltid sommar på någon av våra baser. Glöm inte att planera för vinterns resmål! Under fliken ”Hyra” på vår hemsida kan ni göra en intresseanmälan – vi skickar gärna förslag på olika alternativ.

Mässan är öppen lördag – söndag kl. 10 – 16. Fri entré för alla. För mer information maila oss eller ring Clemens 08-522 255 68.

Välkomna hela familjen!
/Anders Almén med personalen

Två segelbåtsmässor du inte vill missa

Två mässor, samma datum. Den 4-12 mars bjuder vi in till segelbåtsmässa hos oss på Gåshaga Marina där vi visar upp marinan och segelbåtar från Dufour. Vi finns även med på Allt För Sjön i Älvsjö där vi presenterar Dream Yacht Sales och Dream Yacht Charter samt Bali Catamarans. Passa på att lära känna våra båtar och diskutera möjligheter, drömmar och personliga lösningar.

Ett bra sätt att testa en båt är att hyra den av oss. Välj mellan 47 olika destinationer med en flotta som omfattar totalt fler än 1000 båtar mellan Australien och Västindien (även Stockholm denna säsong). Vi säljer även andra båtmärken i Charter Management program så som: Bavaria, Jeanneau, Beneteau, Lagoon, Bali, Catana och Fontaine Pajot Catamarans.

Segelbåtsmässa på Gåshaga Marina
• Varmhallen på Gåshaga Marina 4-12 mars
• Visning av Dufour Grand Large 310, 350, 382 och 412
• Fri entré och öppet mellan 11-19 på vardagar och 10-18 på helger

Allt För Sjön
• Älvsjömässan 4-12 mars
• Presentation av Dream Yacht Sales och Bali Catamarans
• Vi finns i monter A05:11 i A-Hallen

Välkommen!

Se annons som pdf:

tva massor

VI HYR UT CHARTERBÅTAR

Gåshaga Marina är numera ett "glokalt" alternativ!

– På Gåshaga Marina vet vi att båtbranschen är i behov av koncept-utveckling och mångfacettering. Därför vidareutvecklar vi kontinuerligt vår affärsidé och affärsmodell med ytterligare nya spännande produkter och koncept. Vi blir ”glokala”, lokal service samt försäljning och charter i Sverige kombineras med ett globalt nätverk för den som söker unika seglingsupplevelser runt om i världen, säger Anders Almén, VD och ägare.

gm1a

Under 2017 öppnar Gåshaga Marina en egen charterbas i sin marina på Lidingö. – Vi ser att konsumtionsmönstret bland seglare förändras, vissa vill fortsatt äga men fler och fler vill hyra eller ta del i ett så kallat charter management-upplägg där man hyr ut sin båt och köper den kopplat till ett smart ekonomisk och juridisk upplägg, säger Anders. 

– Vi vill vara lösningen för kunden oberoende av vad han eller hon efterfrågar inom marin service och segling, fortsätter Clemens Åhfeldt, ny chef för Gåshaga Marinas internationella samarbete med Dream Yacht Charter/Poseidon Travel AB.


gm2b

Inledningsvis ingår fyra helt nya båtar i vår Svenska charterflotta, Dufour Grand Large i storlekarna 382, 412 och 460. Många seglare från andra länder runt om i världen har fått upp ögonen för Stockholms helt oslagbara seglingsvatten och unika skärgård. Sverige är rent, vackert och säkert. Vid försäljning av båtar i charter management-upplägget erbjuder Gåshaga Marina ett stort antal välkända modeller från några av världens ledande segelbåtstillverkare.

– Helt nytt är alltså nu också att du kan hyra din internationella chartersegling via oss på Gåshaga Marina, säger Clemens. Vi hyr ut båtar via Dream Yacht Charter på inte mindre än 47 olika destinationer runtom i världen. Genom oss har du tillgång till en flotta bestående av fler än tusen segelbåtar av olika slag. Katamaraner eller enskrovsbåtar från cirka 11 till 20 meter. Enbart fullt charterutrustade och välkända märken som Dufour, Lagoon, Bali, Fontain Pajot, Beneteau och Jeanneau. Vår partner Dream Yachts Charter är en av världens största operatörer och av många ansedd som den som står för högst kvalitet till bästa pris. De flesta av våra destinationer är lättillgängliga med direktflyg. Några av våra populäraste destinationer är Kroatien, Grekland, Italien, Turkiet, Mauritius, Malaysia, British Virgin Island, Cuba. Läs mer om våra destinationer på vår hemsida, avslutar Clemens Åhfeldt på Gåshaga Marina.


För kontakt, bokning och mer information:
Anders Almén, VD Gåshaga Marina AB, 0707-57 77 87
Clemens Åhfeldt, Chef Sales & Charter Sailing, 0735-00 18 88

Se nyhet som pdf

Kontakta mig

Prenumerera på info från Dufour

Fyll i din e-postadress så lägger vi till dig till vår utskickslista. Då får du information om event, nya båtar och nyheter direkt i din e-post.