Njutning, komfort och seglingsglädje

Cruising-inriktade serien Grand Large är segelbåtar med en perfekt kombination av prestanda, komfort och design. Utformade för maximal seglingskomfort, är båtarna lämpade för segling såväl vid kust som offshore. Lätta att manövrera, har de vackra och välseglande båtarna från Grand Large blivit mycket populära. Med sina stilrena linjer och en design som utstrålar tidlös elegans och lyx är båtarna kända för sin höga detaljfinish. Förstklassiga material och genomtänkt inredning kombinerar stil och funktion. Upplev havet i en rad fullt utrustade kryssare som med sina dynamiska seglingsegenskaper är oöverträffliga när det kommer till prestanda, utan att för den delen tumma på komforten.

Under hösten 2015 Lanseras 4 nya modeller. Dufour Grand Large 412 som ersätter 410, 460 som ersätter 450, 520 som ersätter 512 samt Dufour 36 Performance som kommer med tre kabiner.

d360 galleryd382 galleryd412 galleryd460 galleryd520 gallery

Kontakta mig

Prenumerera på info från Dufour

Fyll i din e-postadress så lägger vi till dig till vår utskickslista. Då får du information om event, nya båtar och nyheter direkt i din e-post.